Värmeinjustering

Gör en värmeinjustering

Man märker snabbt när det är för varmt eller kallt i bostaden eller på arbetet. Vi mår som bäst när det är mellan 20-23 grader och det skapar snabbt obehag när det inte är det. Det finns många anledningar till att temperaturen ändras utan att man aktivt har justerat den.

Vanliga problem är att fastigheten inte är tillräckligt tät på grund av dåliga fönster och isolering. Det kan också vara fel och brister i själva värmekällan, rör och element. Ett säkert tecken är skenande värmeräkning. Värmeanläggningen kan avge för mycket eller för lite värme och det kan vara dags för en översyn och service. Det är viktigt att tidigt vidta åtgärder för att slippa jobbiga och kostsamma åtgärder.

Gör en värmeinjustering

På fungerande och moderna värmesystem kan lösningen vara lättare än man tror. Det är vanligt att värmesystemet helt enkelt inte är rätt inställt för att fungera optimalt. För att få bukt med problemen rekommenderas att göra en värmeinjustering. Då går man igenom fastighetens värmesystem metodiskt för att ta reda på dess status och vidta passande åtgärder.

Det är ägaren eller den som ansvarar för fastigheten som är ytterst ansvarig för ett korrekt inomhusklimat.

Behöver du hjälp med en värmeinjustering och efterföljande åtgärder? Vi är certifierade och mycket erfarna inom området. Kontakta oss redan idag!

Kompetens och erfarenhet

Företaget har arbetat i över 30 år med teknisk drift och underhåll av fastigheter värme- och ventilationsystem så vi vet vad vi talar om. Vi är välutbildade och har stora kunskaper av olika värmesystem och utför årligen ett stort antal värmeinjusteringar med efterföljande åtgärder och andra serviceuppdrag åt företag, staten och privatpersoner.

Företaget är självfallet certifierade att arbeta med värme- och ventilationssystem och har den senaste utrustningen och instrumenten. Med ett stort kundfokus och kvalitetstänk håller våra tjänster högsta kvalitet.

ROT-avdrag

Värmeinjustering i privata bostäder ingår i ”reparation och underhåll” för ROT, vilket innebär att man kan göra en skattereduktion på 30 %. Det gäller på arbetskostnaden och genomförs enkelt med vår hjälp. Säg bara till så betalar du bara 70 % av priset. Du får dra av 50 000 kr per år och person.

Låt oss göra en värmeinjustering!